191/G
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Počet 75 g porcí za 1 hod.: 250
Objem chlazené vany: 18 litrů
Čerpadlo: NE
Elektrické specifikace: 230 V, 50 Hz, fáze 1, výkon 2,1 kW
Kondenzátor: vzduch / na přání voda
Rozměry: š 50,5 x hl. 67,5 x v 71 cm
Váha: 100 kg
Funkční vlastnosti strojů N´Ice Cream
191 N´Ice Cream
Ovládací panel má řadu funkcí, které jsou společné pro všechny modely:
- programování Hard-O-Tronic na konzistenci a krémovitost zmrzliny;
- konzervace směsi během pauzy při výdeji;
- tlačítko čištění komory před generálním čištěním, které se provádí každý týden;
- kontrolka na doplňování množství směsi;
- stop - vypnutí.
ČELNÍ STRANA
Čelní strana má takový tvar, který usnadňuje:
- vypouštění zmrzliny do kornoutu
- vypouštění zmrzliny do pohárů s širokým průměrem
Konstrukční charakteristiky a výrobní cyklus
Všechny stroje Soft-Ice Carpigiani jsou známé vynikající zmrzlinou soft, kterou vyrábějí vždy čerstvou, měkkou a krémovou.
Tyto nové barové stroje counter jsou charakteristické vysokou výrobní kapacitou, snadností používání, jednoduchou údržbou a vynikajícím poměrem cena/náklady. Jejich základna má hloubku pouze 50 cm a mají boční výfuk chlazení vzduchem, takže mohou být snadno umístěny na zadním pultu a opřeny o stěnu.
Čelní strana stroje je z polykarbonátu a je barevná. Dekoraci díky zvláštní technice tisku není možné poškrábat, takže se používáním nepoškozuje. Zaoblené hrany zajišťují lepší přístup obsluhy a dobrou prevenci před úrazy.
191 N´Ice Cream jsou stroje na vydávání jedné chuti a jsou ideální svou nabídkou zmrzliny soft při příležitostech, kdy je požadován specifický výrobek, jako je čerstvý ovocný sorbet v restauraci, krémová zmrzlina sypaná oříšky v baru nebo delikátní pohár s jogurtovou zmrzlinou ve zmrzlinárně.